Godast var blåbärssillen, laxtårtan och parmaskinkamed getostmousse. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 16 st Snygga salladsblad. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Lägg rullen i en smord ugnsfast form och fyll på med flera rullar, låt dom ligga tätt tillsammans. Visserligen hann vi med en hel massa, men till sopetippen kom vi aldrig, bilen var upptagen, så det får vi ta någon annan dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.