För den som inte har en crock pot, rekommenderar jag annars att göra risgrynsgröten i ugnen. Jag äter alltid min risgrynsgröt toppad med vit sirap och liten skvätt mjölk
Vi brukar alltid avsluta julafton med en tallrik risgrynsgröt och en skinkmacka. För mig hör risgrynsgröten till julafton och jag kommer att äta lite vanlig risgrynsgröt på julaftonskvällen
Istället för att koka risgrynsgröten och stup i kvarten springa till spisen för att rädda gröten från att bränna fast eller koka över, lät jag gröten efter ett uppkok svälla på egen hand utan spisens hjälp
Idag, dan före dopparedan, har vi som tradition att äta risgrynsgröt till kvällsmat. Jag och ungarna älskar risgrynsgröt så det är ren njutning för oss att sätta skeden i en talrik krämig, len och helt underbart god gröt
Jag har inte griljerat någon skinka själv ännu utan köpte lite i charken. Nu var det en liten kille här hemma som hade fått risgrynsgrötsabstinens och ville att jag skulle koka det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.