Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Att göra tårtbotten på mandelmjöl gör tårtan både saftig och god, dessutom passar det även väldigt bra om du ska göra en tårta som är naturligt glutenfri
Glutenfritt tunnbröd (8 st)12 g jäst. Härligt mjuka och saftiga tunnbröd som bakas enkelt i stekpanna. Jag har använt ris- och havremjöl men det går att ersätta med andra mjölsorter
6 1/2 dl glutenfritt havremjöl. 6 1/2 dl glutenfritt havremjöl. Mjuka och luftiga glutenfria tekakor. Havregryn och havremjöl ger mycket näring och fibrer men även en riktigt god smak
Här kommer mitt "paradnummer" i en omgjord och glutenfri tappning. Precis lika god som originalet, jag lovar, så även du som inte har glutenbekymmer kan bjuda på den