Den här marmeladen är perfekt att ge bort och superenkel att göra - bara två ingredienser. Den passar fint på ostbrickan eller som gå-bort-present istället för en blomma
Idag började jag T7, hur sjukt är inte det. Nu börjar liksom allvaret känns det som och det är nu det blir tufft på riktigt har vi fått höra på ryktesvägen från äldrekursare
Äntligen hemma hos mamma och pappa. Så mysigt att få julstöka och fixa här de sista dagarna innan jul. I morse blev det långfrukost som alltid på söndagar hos familjen Norstedt
I lördags så gjorde jag och Oskar egna hamburgare och hade lite myskväll hemma. Oskar gjorde på någon form av kött till sig och jag gjorde veganska burgare med rödbetor och linser
Nu har jag genomfört min första praktikvecka termin 7. Bara 14 kvar. Haha nej då, det är superkul men innan jag kommer in i det så blir jag väldigt trött
Nu sitter jag på sjukhuset i Karlstad och ska snart promenera bort till bussen till Örebro. Nästa vecka är den sista praktikveckan här i Karlstad och sedan får jag äntligen flytta hem till min lägenhet igen
De tre sakerna som jag tycker är enklast att grodda är alfalfagroddar, gröna linser och mungbönor. Redan efter några timmar börjar det gro och hända saker inuti det lilla växthuset och efter ca 3 (2-4) dagar har du ätklara, krispiga groddar
Idag är det semmeldagen. Om jag ska vara ärlig så har semlor aldrig riktigt varit en favorit hos mig. Som ni såklart vet är det dock inte bara semlans dag idag utan även dagen för en annan fantastiskt ätbar sak
Gurkmeja sägs vara en av våra mest potenta livsmedel gällande dess antiinflammatoriska effekt. Utöver det så sägs den även ha en naturligt smärtlindrande och antibakteriell effekt, hjälpa till med matsmältningen osv
Alltså smoothie bowls har blivit min nya favvofrukost. Det bästa är att de äts med sked. SMOOTHIEBOWL. 1 banan (eller 1,5 banan så sparar du andra halvan, skivar och toppar smoothien med)
Här är i alla fall receptet på den här underbara, gröna och syrliga skapelsen. Idag får ni recept på en krämig, vegansk, naturligt sötad, glutenfri och fantastiskt god efterrätt
Jag har lite dille på vattenmelon den här sommaren, jag vet inte hur många jag ätit faktiskt. Igår tänkte jag att jag skulle göra något roligare än att bara skiva upp den och äta som kvällsmys