Risgrynsgrötiugn Koka upp risgryn, vatten, salt, socker och kanel i en stor gryta. Gröten kan, om den inte ska ätas direkt, kylas och sedan värmas imikrovågsugn eller på låg värme på spisen
Till detta körde jag in en stor plåt med en massa olika rotfrukter iniugnen. Så jag satte på en stekpanna med olja, och sedan la jag i en massa "klumpar" av smeten i stekpannan och trycka ut tillbiffar med en stekspade
Skala samtliga grönsaker och skär ner imindrebitar. bladpersilja. salt och peppar. Lägg på plåt tillsammans med kycklingenoch pressa över citronsaft, häll på soya, liteolivolja, salt och peppar
Lättlagad ochkrämig gratäng med fläskytterfilé, paprikaoch bacon. Tomma tallrikar här. Mört och gott . Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Åh som jag älskar såna här recept där man slipper steka maten först. När jag kom hem från jobbet vispade jag ihop såsen, skar kycklingenibitarochtillagade den iugnen utan att först steka den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.