Slutkrydda medörtsaltet och serveraden varm eller kall till risbollarnaIngredienser. Ingredienser. JohannesWätterbäckOemotståndligarisbollar som här serverasmeden kall tomatsås med smak av basilika
Arancinidiriso - risottobollar fyllda med ost. Om ni aldrig haft möjligheten att testa på Arancini på Siclien, där de sägs komma ifrån, så misströsta inte - här får ni mitt recept så att ni kan göra dem där hemma
När bollarna är färdiga rullas de först i mjöl, sedan i vispat ägg och slutligen i ströbröd. , Värm upp en vid stekpannamed ganska mycket olja och stekarancini några i sänder
( storlek - pingis boll ). Häll i vetemjölen i ricottabunken och rör ihop till en små kladdigdeg. Se till så att ävendina handflator är smorda med olja undertiden du rullar dinadeg bollar
Här kommerensupergod kycklingrätt meden massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt medgrönsaker och allt på samma plåt
Mix all ingredients for the filling and pour into thepre-bakedpie crust. Spenat-Ricottapaj. I usedfrozen spinach, which I stir-fried in the pan, but you can also usefresh
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.