Arancinidiriso - risottobollar fyllda med ost. Om ni aldrig haft möjligheten att testa på Arancini på Siclien, där de sägs komma ifrån, så misströsta inte - här får ni mitt recept så att ni kan göra dem där hemma
Slutkrydda medörtsaltet och serveraden varm eller kall till risbollarnaIngredienser. Ingredienser. JohannesWätterbäckOemotståndligarisbollar som här serverasmeden kall tomatsås med smak av basilika
Denpåminner om ensvensk ostkaka, fast med samma söta, utpräglademandelsmak som torta diriso. Den här kakan serverastraditonellt vid bondbröllop i Romagna, enligt Artusi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Biscotti al confetto - Come ti riciclo i confetti. Aggiungerenella ciotola il riso soffiato emescolare con una spatola fino a cospargere tutto il riso con la cremadi cioccolato
Ingredienti. Condividi. Altre informazioni. La scorza di un limone. Difficoltà. Sale q. Mescolare fino ad ottenere un composto omogeneo, spegnere la fiamma e lascia intipiedire
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.