Fyllningen i den här filén är väldigt klassisk eftersom de passar så bra ihop. Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll medmozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad
Det är konstigt det där med mat och råvaror, ibland går det eviga tider mellan varven som vi har somlig mat här hemma medan andra råvaror dyker upp ständigt och jämt (fisk och rökta räkor till exempel
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Jag kvalar in på samtliga punkter men just den här gången hade klockan blivit lite mycket men eftersom maten redan var planerad till den här dagen och ingredienserna inköpta så var det bara att sätta igång ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.