De dagarna ska tillbringas på landet meddiverse fix. Salt, vit- och svartpeppar. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. Hetta upp matfettet i en stor teflonpanna och stek schnitzlarna 5-6 min på varje sida. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. Hetta upp matfettet i en stor teflonpanna och stek schnitzlarna 5-6 min på varje sida. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost
Arbeta in vetemjölet, lite i taget tills du fått en smidig, klibbfri deg. När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
Servera kycklingen med klyftpotatis, såsen och någon grönsak. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. Gratinera i 225 grader ugn i 15-20 min. 100 g gorgonzolaost
Fylld Kycklingschnitzel, Ingredienser. Paneringen är givetvis LCHF-anpassad. Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel med rökt kalkon och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.