500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar. 1Till servering200 g cashewnötter 0,5 dl rapsolja jasminris
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja. 1Till servering200 g cashewnötter jasminris
Fräs på hög värme med en hackad vitlöksklyfta tills kycklingen fått fin gyllene färg. Strössla cashewnötterna på toppen och servera med ångande varmt jasminris
Fräs på hög värme i olja med en hackad vitlöksklyfta tills kycklingen har fått fin, gyllene färg. Toppa medcashewnötter och färsk chili om man vill ha lite mer hetta
Fräs på hög värme med en hackad vitlöksklyfta tills kycklingen har fått fin, gyllene färg. Strössla cashewnötter på toppen och servera med ångande varmt jasminris
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.