Stek lök och vitlök i ett par matskedar olivolja i en stekpanna med höga kanter. Hacka vitlöken. Häll ner pastan och de skalade räkorna i skaldjurspannan
Vänd ner pastan i såsen och servera. Skala och skär sedan rotsellerin i stora bitar. Täck botten på en kastrull med olivolja och hetta upp kastrullen till medelvärme
Vänd ner pastan i såsen och servera. Skala och skär sedan rotsellerin i stora bitar. Täck botten på en kastrull med olivolja och hetta upp kastrullen till medelvärme
Vänd ner pastan i såsen och servera. Skala och skär sedan rotsellerin i stora bitar. Täck botten på en kastrull med olivolja och hetta upp kastrullen till medelvärme
En krämig pasta är alltid rätt, det hör man på just ordet krämig. Smaka av medsalt och svartpeppar. Träningen ligger ju nämligen alltid vid den tiden då vi brukar äta middag
Täck med resten av pastan, köttfärs- och béchamelsås, och strö över resterande parmesanost. Smörj en ugnsfast form, lägg i hälften av pastan och fördela hälften av köttfärs- och béchamelsåsen över
Blanda runt och smaka av medsalt, peppar. salt, svartpeppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
salt och nymalenvitpeppar. Servera med en grönsallad. rivet skal av en citron. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen men korta koktiden med ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.