Häll på hälften av pastaröran, sprid ut mozzarellan ovanpå, häll på knappt hälften av bechamelsåsen, på med resten av pastan och bechamelsåsen lagom slarvigt, toppa med rikligt av riven parmesan men spara lite till servering
Detta är en rätt som är väldigt lik lasagne med skillnaden att man inte använder pastaplattor utan kort pasta typ penne, fusilli, farfalle eller liknande
Smaka av medsalt och peppar. Koka upp så alkoholen försvinner. Servera med tagliatelle eller bönpasta. (Red med lite maizena om såsen bli för tunn)Lägg i laxen och spenatblandningen och låt småputtra i ca tio min tills laxen blivit helt klar
valfripasta. Jag tycker det är lätt att laga och det är också något som alla gillar. Ofta när det är lite extra stressigt hos oss blir det gärna pasta till middag
Vänd ner pastan i såsen, lägg upp på tallrikar och toppa med den sparade laxen. Nu var det ett tag sen jag tillagade den här goda pastarätten och jag följde inte direkt nåt recept (men fick inspiration efter att ha kikat runt på Allt om Mat ), så i ärlighetens namn är jag inte helt säker på vad jag hade i
Servera medvalfripasta, jag använde tagliatelle. Dela laxen i tärningar och salta lätt. Men lite av laxen sparade jag och använde till en sås som passade utmärkt till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.