Köttfärssås är alltid riktigt gott men jag var för hungrig för att vänta på en riktigt långkokt mustig sås så jag valde att testa Rigatoni alragù bianco
nymalen peppar. Salta och peppra. Tillsätt vin eller vatten och låt få ett snabbt uppkok. Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka
Allmänt . För två dagar sedan åt jag LCHF- Pasta med Carbonara, och i dag blev det rester med pastan, så vi skar skivorna som blev över lite tjockare och gjorde en hemlagad köttfärssåsmed bla creme fraiche
Så det fick bli tillagning av enenklareköttfärssås - eller Ragù di Carne på italienska. Häll i nötfärsen och se till att den blir genomstekt - rör om meden trägaffel så att all färs delar sig
Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat. ) Vi åt på enitaliensk restaurang här i stan som heter Al forno
Egentligen borde allköttfärssås vara slökokt/långkokt. Bäst tycker jag egentligen att det blir när jag på söndagen står och meckar och häller ner enhalv flaska rödvin i såsen som får puttra ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.