Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkornaoch fräs dem någon minut
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag bjöd på den här lyxiga pastarätten. Smaka av med salt och vitpeppar. Hade spaghetti idag och strödde på räkorna istället för att blanda ner dem, gör vilket som
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Blanda kycklinggrytan ochpastan. Ta rikligt med parmesan och svartpeppar vid servering. Tillsätt vin, dragon och crème fraiche, låt puttra till kycklingen är klar
Smaka av med vitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen
Härliga dofter av vitlök och chili sprider sig i köket medan du korkar upp en flaska vitt. Vinet är torrt, har mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av päron, tropisk frukt, bivax och grapefrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.