Rör sedan ner dom torra ingredienser tills allt är helt blandat. Haha, jag var lite trött när jag skulle tidsinställa detta inlägg igår och det dök upp igår 11
Redvelvetcookies. Bred på frostingen på kakorna innan servering. -) Glutnfria RedVelvetCookies (ca 30 st)57 g osötad mörk choklad1/2 cup ghee (rumstempererat) eller vanligt smör (ca 113g)2/3 cup muscavadosocker1/3 cup stevia strö1/2 tsk bikarbonat1/2 tsk salt1 stort ägg1 msk röd karamellfärg3/4 cup sour supreme (el gräddfil)2 cups gf mjöl (använder Finax gula)1 cup choklad i bitar (ca 170g) eller chokladpastiller om du har detFrosting1/4 cup mjukt mjölkfritt smör1/2 paket Tofuline creamy spread (philadephiaost) rumsptempererat2 cups sukrin melis (florsocker)1/2 tsk vanlijpulverSätt ugnen på 190 grader
Själv har jag ännu en gång snöat in på det underbara bakverket RedVelvet Cake. Det är en dag som bara dyker upp och oftast har ju redan våren gjort sitt intåg
Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Men idag skulle jag få besök och då slog jag till och bakade denna Redvelvet tårta. Det läckra med denna redvelvet är att bottnarna är röda och det går åt en hel del röd karamellf'ärg
Jag hade lite rostad rödbeta hemma och bestämde mig för att göra en "RedVelvet"-muggkaka till frukost (ja, jag åt denna lilla skönhet till frukost i morse)
Börja förbered tårtbottnarna. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner i sockerblandningen. Medan kakan gräddas, börja förbereda frostingen genom att vispa Kockens val luftigt, tillsätt florsocker och vaniljsocker under fortsatt vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.