Blanda mjöl, salt och kakao i en skål, ställ åt sidan. När kakan är helt sval, plasta in den och lägg i frysen i minst en timme för att göra det lättare att fylla och frosta kakan
Tyvärr hade jag slut på röd pasta färg, använde istället vanlig hushållsfärg som finns på tex Ica, det gör att kakan inte blir så röd som jag önskade att den skulle vara
) Blanda ihop kakao, vaniljsocker och lite resterande av karamellfärgen och blanda väl. Detta är en RedVelvet tårta och som överdrag har jag sockerpasta med vispad gräddig smörkräm undertill
Bara namet ger rysningar av välbehag och att den röda kakan gömmer en hemlig smak av choklad gör det till ett inte bara vackert utan även ett spännande bakverk
Därför bjuder jag såklart på Redvelvet cake – en sammetslen kaka med en väldigt charmig historia. Blanda samman ingredienserna till glasyren och bred lite av den på den undre delen av kakan
Jag hade lite rostad rödbeta hemma och bestämde mig för att göra en "RedVelvet"-muggkaka till frukost (ja, jag åt denna lilla skönhet till frukost i morse)
Blanda samman vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en skål. 1/2 dl kakao. Sätt ugnen på 175 °C. Smält Milda och blockchoklad försiktigt på svag värme
Testade den för första gången idag och det fick bli supersöta små RedVelvet cupcakes. Innan du börjar kan det vara en god idé att plocka fram alla ingredienserna så att du har dem tillgängliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.