Red velvet chokladbrownie
Milda.se
Milda.se

Red velvet chokladbrownie

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3/4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 dl kakao
  • 30 g Milda mat och bakmargarin
  • 140 g mörk blockchoklad
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 3/4 dl majonnäs
  • 50 g valnötter
  • 4 tsk röd karamellfärg
  • 1 tsk florsocker

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175 °C.

    Blanda samman vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en skål.

    Smält Milda och blockchoklad försiktigt på svag värme.

    Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Vispa ner den smälta chokladen samt karamellfärg.

    Vänd ner majonnäs, valnötter och mjölblandning.

    Häll i en bakplåtspapperklädd lite mindre ugnsform ca 16x23 cm.

    Grädda ca 25 minuter. Låt svalna på galler. Skär i rutor och pudra över lite florsocker.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.