Skala (eller behåll skalet på), kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor eller bitar. 11 msk kanelSå här gör du 25 minuter Sätt ugnen på 225 °C. Grädda på 225 grader i mitten av ugnen i 15-20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2393
Okej, jag börjar med att klargöra att det här inte är ett nyttigt receptpå något sätt. Placera ut knäckformarna på en plåt (om du har en fuktig yta att ställa formarna på så välter de inte så lätt)
Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett receptpå knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Rabarberpajen blev "knäckig" och väldigt god och här kommer receptet. Nu är vi i Stockholm igen, barnen har passat på att leka med sina kompisar idag och jag och Jocke har förberett för den kommande veckan som är hektisk men rolig
ReceptPå God Äppelkaka Med Mördeg Och KanelReceptPå Smuldeg- Smulpaj Med Äpple Eller BlåbärÄpplepaj - Knäckig Smulpaj Med Äpple Och Mascarponekräm Ingredienser
Till efterrätt blev det äppelpaj med segt knäckigt täcke. Sätt ugnen på 175 grader. Låt äppelpajen bakas i ugnen och få en gyllenbrun knäckig färg i ca 35-40 minuter
Sätt ugnen på 175 grader. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig. (Originalreceptet innehöll även ½ tsk bakpulver och 2 msk mjölk, men jag glömde bort de två sista ingredienserna och resultatet blev kanon, så jag kommer att utesluta dem även i fortsättningen
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.