Lägg ut tunnbröden och bred på färskostsmeten så den blir jämnt fördelad. (Det är viktigt att den klippta krassen (eller gräslöken eller dillen) inte är blöt, torka i så fall på hushållspapper
Under de kommande dagarna kommer jag att dela med mig av några smaskiga glassrecept i samarbete med Kitchentime som du kan fixa hemma helt själv och som innehåller ingredienser som är bra för BÅDE kropp och själv
Glöm inte att röra om så inget bränns på botten. 10,5 dl vattenSå här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Häll i en form på 15 eller 18 cm och fodra formen, inte enda upp till kanterna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 16
Nedan hittar du receptet. Receptet går bra att dubbla. Igår blev vi båda så otroligt sötsugna med Pappa så jag svängde ihop en choklad och banankaka åt oss
Jag använde mig av Leilas recept, riktigt enkelt och gott. Perfekt att ta med till värdinnan/värden om man ska på middag ( istället för en blomma eller en flaska vin)
Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen. Detta är inget lågkolhydrat-recept men passar bra in i en paleo-livsstil då den är fri både från gluten och mjölk
1Receptet gäller för 30 st 2 förpackningar Ahlgrens bilar 150 g Arla® Svenskt Smör 2 dl strösocker 3 dl Arla Köket® vispgrädde 150 g vit choklad 3 droppar grön hushållsfärg 3 droppar röd hushållsfärgGör så här. Blanda smör, socker och grädde i en kastrull och sjud på svag värme ca 10 min. Värm tills bilarna smälter under omrörning till en temperatur på 120°. Täck en avlång form som rymmer ca 1 liter med bakplåtspapper och börja med en färg och häll de andra på så det blir 3 lager
Gör en valfri pajdeg. Lägg degen i en långpanna som är 30x40 cm med bakplåtspapper i botten. Fyllning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.