mandelmjölet ger den typiska ”torra” getost-feelingen (kan man verkligen kalla det så… ja tydligen), kokosoljan hjälper till med konsistensen i kylskåpet och miso ger den lite ostliknande smaken av umami
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Det är favoriten på vegetarisk pizza - utan tvekan kan jag lova
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Recension. Men kul är det. På onsdag kommer expressen hem hit till mig och ska filma när jag lagar korvstroganoff och bara på de senaste dagarna har fler spännande idéer och förslag dykt upp än på typ hela året dessförinnan
Oliv- och tomatpaj. Här är de olika pajerna vi serverade och det slumpade sig så att alla var vegetariska vilket passade bra tillsammans med kräftorna och det andra
lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Blandsallad, ex-vis ruccola och bladspenat. Ströbröd, (ex-vis vit Panko, asiatiskt ströbröd). Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Knäck äggen ett i taget i en kopp och sänk ned i vattnet ett och ett. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.