Det här passar fint att börja med före fredagsmiddagenoch det går så snabbt i ugnenatt du lika gärna kan stå kvar och vänta med ett glas kall sauvignon blanc
-Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där. Det sägs ju attnyårsdagen är dendagen då pizzabagarna får baka pizza för glatta livet
Krydda med svartpeppar ochpizzakrydda efter att du avtagit ut pizzan ur ugnen. Skiva tomatenoch fördela den över hela pizzanoch riv sönder prosciutton lite grann och fördela den också
Ta ut pizzanoch strö över pinjenötteroch krydda med salt och peppar efter smak. Salta och peppra efter smak och lägg över dem på en tallrik med hushållspapper
Men jag gissar att det är många som har förslag… tips mottages med glädje. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet ochventileradagens händelser
En stor fördel medpizza är att det är så lätt att anpassa till var ochensegen smak. En del toppar medden här typen av skinka efter gräddningenmen jag låter gärna kötte tvara med i ugnen hela tiden så att det blir knaprigt och gott
Lite roligare än att dricka läsk eller vatten, det var ju ändå valborg liksom. När pizzan är klar ringlar du över honungenochvalnötternaoch dekorerar med basilika
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl attbarnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till medtvätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.