En perfekt nyttig ochgod paj med underbara smaker ochkonsistenser. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Sila över dressingen (vitlöksskivorna ska inte med), och blanda väl. När sommaren nu äntligen behafgar hedra oss med sin närvaro passar sådana här salladsrätter perfekt att servera
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon. Skiva getosten. Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.