Add the beans and the spices and mix so everything is evenly coated. 1 15oz can Cannelini Beans. 1. Chop the aubergine into cubes about 1/4 inch in diameter
Choklad är aldrig fel och brownies med smält choklad i är så gott. Man kunde bra tillsätta hackad choklad också eller varför inte nötter om man så vill
Choklad och jordnötssmör kan sällan gå fel. Jag äter dagligen jordnötssmör och choklad på helgerna. ) De här kexen gjorde jag till fredagsmyset ett par veckor sedan
Banankaka är bra att baka då man har bananer som har blivit så bruna att ingen vill äta dem. Egentligen äter jag inte så ofta banan bara så där, eller om jag gör det skall bananen helst vara lite omogen, då har den ett tuggmotstånd som jag gillar
2 dl cannellini beans. Den här röran förde mig bakåt 10 år. ) Den påminner till smaken om en baguette jag brukade äta ibland från en kedja som heter Café Picnic
Fräscha bakverk med citron och bär är något jag gillar mycket. Visst är bakverk med choklad oslagbara, men ibland vill man ha något "lättare" så att säga
instagram 100kitchenstories. Jag hatar att slänga mat. Verkligen hatar också. Jag försöker alltid använda mig av kreativiteten för att ta slut på de ingredienser och matrester vi har hemma, och blir sur om mami får för sig att slänga något
Idag bjuder jag på ett recept på en saftig pumpakaka med glasyr. Jag tycker att smakerna fördjupas om kakan får stå i kylskåp till följande dag och kakans konsistens blir stadigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.