A good everyday food is macaroni casserole, a dish I grew up with. I do not so often make macaroni casserole, but when I do it, I wonder why I don't cook it more often
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
När jag såg att Elina hade gjord vegan spenatplättar var jag inte sen att testa dem. When I saw that Elina had made vegan spinach pancakes, I was eager to try them
Vegan Lins-Spenatcurry. En smakrik sås med hetta från curry. Då jag gör hetare såser brukar jag använda kokosmjölk, för den gör att såsen känns mildare och dessutom ger den en god smak
It usually contains rice, but to vary myself, I this time used cauliflower rice. It is cauliflower that is mixed in a food processor until it resembles rice
Place cauliflower back in the bowl. Top dough with buffalo/cauliflower mixture and spread evenly. In a large bowl combine cauliflower, olive oil, garlic powder, chili powder, pepper and 1/4 cup of buffalo sauce. 1/2 head cauliflower cut in bite sized pieces. 1/4 cup vegan ranch
1. Chop the aubergine into cubes about 1/4 inch in diameter. Saute in a large frying pan over a medium heat with a little olive oil for a few minutes until it starts to turn golden brown
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.