Vegan & Gluten-Free Pumpkin Cake
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 2/3 cup
  • 1 dl coconut oil
  • 1/2 cup
  • 2 dl coconut sugar
  • 3/4 cup
  • 1 tbsp
  • 3 dl almond flour
  • 1 1/4 cup
  • 1,5 tsp baking powder
  • 1 tbsp cinnamon
  • vanilla
  • 30 g margarine
  • 50 g icing sugar
  • vanilla
  • cinnamon
  • 4 dl pumpapuré
  • 1 dl kokosolja
  • 2 dl kokossocker
  • 3 dl mandelmjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 msk kanel
  • nypa ingefära
  • vanilj
  • 30 g margarin
  • 50 g florsocker
  • vanilj
  • kanel
  • 20 cm. Grädda i
  • 25-30 minuter Låt svalna. Blanda ingredienserna till glasyren i en skål och
  • bred på kakan. Förvara i kylskåp.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.