Vegan och Glutenfri Banankaka. 3 dl gluten-free flour * (1 1/4 cup). Banankaka är bra att baka då man har bananer som har blivit så bruna att ingen vill äta dem
Den är vegan, fri från socker, gluten, laktos, ägg, nötter. "Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Seed Bread, Gluten-Free and Vegan. Brödet i gårdagens inlägg var detta fröbröd, som jag har gjord vegant, med hjälp av att använda linfrö-ägg istället för ägg
Glutenfri och Vegan Bär-Citronkaka. Fräscha bakverk med citron och bär är något jag gillar mycket. Visst är bakverk med choklad oslagbara, men ibland vill man ha något "lättare" så att säga
Idag ska jag visa en produkt du aldrig någonsin tidigare använt dig av men som kan göra något så vackert och fantastiskt som en vegan och glutenfri chokladbrownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.