Vegan & Gluten-Free Carrot Cake
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 fl
  • 2 tbsp gr
  • 6 tbsp water
  • 1,5 dl almond flour
  • 1,5 dl brown rice
  • 1,5 tsp ground cinnamon
  • 0,5 tsp baking powder
  • 0,5 tsp baking soda
  • pinch of salt
  • 3 dl grated
  • 2 dl coconut sugar
  • 3/4 dl coconut oil
  • 70 g icing sugar
  • 0,5 tsp vanilla extract
  • 2 linfrö
  • 2 msk malda linfrön
  • 6 msk vatten
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1,5 dl brunt ris
  • 1,5 tsk mald kanel
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • nypa salt
  • nypa mald ingefära
  • 3 dl rivna morötter
  • 2 dl kokossocker
  • 3/4 dl kokosolja
  • 70 g florsocker
  • 0,5 tsk vaniljextrakt
  • 30 sekunder Tillsätt oljan och blanda. Överför äggsmeten till skålen med morötter och mjöl. Blanda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.