Jag tror att jag ska fira mig själv med en liten bit av rabarberpajen jag gjorde i går. Dessutom tillsatte jag lite kokos och det ger en sån härlig och god smak som passar perfekt till rabarbern
Resultatet blev en improviserad knäckig rabarberpaj med kokos. Med två riktigt frodiga rabarberplantor i trädgården var jag ju bara tvungen att baka en rabarberpaj
Denna kaka är iallafall en liten mix av vit kladdkaka som jag la till lite kokos i och creme freich i och sen ett täcke med den underbara smuldegen som jag bara älskar
Det gjorde jag och bakade en rabarberpaj i går. 1 dl kokos. 1 dl kokos. Ja, nu är väl våren här. Vitsipporna blommar, varma vindar, långa ljusa dagar och folk är ute
Koka upp lika mycket cream fraiche och matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Vispa ner kokosgrädden och mixa soppan helt slät med stavmixer. 1 liten butternutpumpa, 450 - 500 g2 - 3 morötter, ca 350 g1 gul lök3 - 6 vitlöksklyftor beroende på storlek½ dl röda eller gula linser (eller en blandning av båda)1 bit skalad, färsk ingefära, ca 20 g1 tsk gurkmeja1 tsk torkad, malen ingefära½ - 1 tsk chilipulver7 - 8 dl vatten3 msk lantbuljongpulver – Renée Voltaire, alternativt buljongtärning1 förpackning kokosgrädde 250 ml, 17%, eller en burk vanlig kokosmjölk. 1 förpackning kokosgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.