Resultatet blev en improviserad knäckig rabarberpajmedkokos. Med två riktigt frodiga rabarberplantor i trädgården var jag ju bara tvungen att baka en rabarberpaj
Igår var det äntligen dags för årets första rabarberpaj. Då är veckan i gång och jag började med en rivstart med få sovtimmar, massa jobbmöten, lite övrigt jobb och föräldramöte
Denna kaka är iallafall en liten mix av vit kladdkaka som jag la till lite kokos i och creme freich i och sen ett täcke med den underbara smuldegen som jag bara älskar
Börja med att koka ned dem frysta rabarbern med socker till en jämn smet, tillsätt potatismjöl blanda väl och häll upp i en pajform och låt svalna och stagnera lite
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Vispa grädden och servera rabarberpajenmed vispad grädde. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Det lät gott då det var ett täcke över rabarbern med mandelmjöl och smör. Som när jag på Alla hjärtans dag gjorde rabarberpaj i kärleksfulla portionsformar och googlade på recept och hittade ett som "råkade" vara LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.