Rabarberglaserad Key lime tarte med sirapsflarn och rabarbersorbet
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g rabarberpuré
  • 150 g socker
  • 25 g flytande honung
  • 3 msk citronsaft
  • 2 st vatten
  • 0.5 dl vitt vin
  • 50 g florsocker
  • 50 g smör
  • 50 g vetemjöl
  • 3 msk lönnsirap
  • 50 g äggvita
  • 1 st mördeg
  • 4 st äggulor
  • 1 st mjölk
  • 0.75 dl limejuice
  • 1 st rabarberstjälk
  • 0.5 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 75 g socker
  • 1 st gelatinblad
  • jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.