Rabarberbullar med mandelmassa
Annikas Bakery House
Annikas Bakery House
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gr jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 1 msk kardemumma
  • 1,5 dl socker
  • 1 ekologiskt ägg
  • 150 gr smält smör
  • 10 dl ekologiskt vetemjöl
  • 200 gr rabarber
  • 3/4 dl ljus sirap
  • 20 minuter
  • 150 gr mandelmassa
  • 75 gr smör
  • 1 tsk kardemumma
  • 180 grader varmluft i
  • 50 gr jäst
  • 3 dl ljummet vatten
  • 1 msk kardemumma
  • 1,5 dl socker
  • 1 ekologiskt ägg
  • 150 gr smält smör
  • 10 dl ekologiskt vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.