Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Smält margarin eller smör i en kastrull och tillsätt mjölken. Låt degvätskan blifingervarm. Häll lite av degvätskan över jästen och rör om så att jästen löser sig
Det har jag aldrig testat innan. Lägg en klick med rabarberkompott och en klick med mandelmassa. 1 ekologiskt ägg. 10 dl ekologiskt vetemjöl. Jäs i 45 minuter. 3/4 dl ljus sirap. kokas i 20 minuter. Kavla ut degen och dela den i 20 fyrkanter. Lägg imuffinsformar och jäs dem 30 minuter. Grädda 180 grader varmluft i 12 minuter. 1 ekologiskt ägg. 10 dl ekologiskt vetemjöl. Jäs i 45 minuter 50 gr jäst. 1 ekologiskt ägg. 10 dl ekologiskt vetemjöl. 3/4 dl ljus sirap. 20 minuter. 180 grader varmluft i. 1 ekologiskt ägg. 10 dl ekologiskt vetemjöl
Midsommar står för dörren och som vanligt känns det som att det var igårvifirade senast. Förra året regnade bort så förhoppningarna för det här året är något låga om jag ska vara ärlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.