Rödbets- och hallonglass med rulltårta och frusen chokladkräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödbets- och hallonglass
  • 4 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 6 äggulor
  • 2 dl socker
  • 3 medelstora rödbetor
  • 3 dl hallon
  •  
  • Rödbetsrulltårta
  • 2 små ägg
  • ¾ dl socker + 2 msk till rullen
  • 1 msk mjölk
  • ½ dl vetemjöl
  • ½ dl kakao
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  •  
  • Fyllning
  • 75 g philadelphiaost
  • 3 dl florsocker
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1-2 msk av rödbets- och hallonjuicen
  •  
  • Frusen chokladkräm
  • 85 g mörk choklad
  • 40 g smör
  • 25 g fast honung
  • 1 ägg
  •  
  • Garnering
  • Rödbets- och hallonjuice
  • det som är kvar
  • 2-3 msk florsocker
  • Hallon
  • Flisad eller hackad mörk choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.