Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. De har liksom smakat för mycket… rödbeta. Men efter att ha ätit en väldigt god rödbetspaj och de här chèvregratinerade betorna så tar jag tillbaka allt
Chevre Baked Beetroots with Honey & Pine Nuts. Chèvregratinerade Rödbetor med Honung & Pinjenötter. Chèvregratinerade Rödbetor med Honung & Pinjenötter
Rekommenderar detta varmt. Lätt och gott. Recept från spisa. nu Rödbetor1,0 kilo Chèvre400,0 gram Pinjenötter150,0 gram Honung (flytande)0,5 dl Olivolja 2,0 msk FlingsaltKoka rödbetorna med skalet på i saltat vatten på medelvärme i ca 25 minuter
RÖDBETOR MED CHÈVRE Ingredienser. Det tog inte lång stund innan jag tog mig an rödbetorna som jag köpte på härliga matfestivalen Smaka på Värmland i Mariebergsskogen igår
Ljumma rödbetor med chèvre och honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
4 rödbetor. 1200 g getost. 1flytande honung. 1pinjenötter. 1salt. 1ruccola. 14 rödbetor 200 g getost flytande honung pinjenötter salt ruccolaSkala och koka rödbetorna i ca 20 min
Säsongssmart mat just nu är väl om något rödbetor. Jag blev lyckligt tilldelad en hel påse med dessa gobitar från min mamma som hon hade odlat på sin kolonilott
Koka rödbetorna i saltat vatten. När de är färdigkokta, häll av vattnet och dra av skinnet från dem. Lägg upp salladen på tallrikar, halvera rödbetorna och lägg dem på salladen
Rödbetorna får en extra söt fin smak när de bakas i ugn i stället för att kokas. Tillsammans med chèvre och en god dressing är det här en härlig grönsaksrätt som gör sig utmärkt som förrätt eller som tillbehör eller på en buffé
RÖDBETOR MED CHEVRÈ 2 port. Rödbetor är ju fantastiskt gott och tillsammans med getost blir det en riktig hit, ta en annan ost om du har problem med "geten"
När jag är i Paris blir jag alltid sugen på Chèvre Chaud till lunch. Här kommer ett gott försvenskat förättsrecept med den varma getosten och nykokta färska rödbetor till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.