Ta ut rödbetorna ur ugnen och ringla honungoch smula chèvre över rödbetorna. Honung. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetormed chèvre ochvalnötter
Gratinerad chèvre medvalnötterochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och lägg på getosten. Hacka valnötterna grovt och strö över. Lägg en getosttoast på salladen och ringla ev över ytterligare lite honung
Servera med extra flingsalt, honungoch ett gott bröd. Ringla över honungoch sprinkla över valnötter. Lägg upp på tallrikar tillsammans medrödbetor, skivade cocktailtomater och rödlök
Blanda chèvre, färskost, honungoch peppar och klicka över rödbetorna. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetoroch ha i salladen
lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honungoch flingsalt
Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honungoch en matsked balsamicovinäger
Ljumma rödbetormed chèvre ochhonungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre ochhonungsdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.