Salta och peppra rådjursfiléerna. 800 g rådjursfilé. 1800 g rådjursfilé 500 g spetskål, finstrimlad smör, till stekning 4 dl vispgrädde 20 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja 4 cl konjak salt och peppar
Salta och peppra rådjursfiléerna. 800 g rådjursfilé. 800 g rådjursfilé 500 g spetskål, finstrimlad smör, till stekning 4 dl vispgrädde 20 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja 4 cl konjak salt och peppar
Helgens höjdpunkt var helt klart en stor låda med rådjursfiléer från bästa vännen. 800 gram rådjursfilé. 60 grader brukar jag tillaga rådjursfiléer på, då blir det fint rosa inuti. 800 gram rådjursfilé. 60 grader brukar jag tillaga rådjursfiléer på, då blir det fint rosa inuti
Rådjursfilé med lime- och enbärssmör och mandelpotatispuré 4p. 600 g rådjursfilé. Å så blev det då 2014. Vi lägger ett fint men väldigt hektiskt 2013 bakom oss och ser fram emot allt roligt som väntar oss detta år
Rådjursfilé med kantarellfylld potatiskroketttimjanmorötter- vin inkokt rödkål och en viltsky. Bon appetit Rådjursfilé med kantarellfylld potatiskroketttimjanmorötter- vin inkokt rödkål och en viltsky
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.