Just nu är det ganska många som letar recept på vilt har vi märkt och därför tänkte vi att ni säkert vill ta del av vår senaste viltmiddag och få liteinspiration från den också
Idag har vivarit på landet hos mina föräldrar på middag och för att göra äpplemos. Först fickvi en jättegod vildsvinsgryta som min pappa gjort, han är väldigtduktig på just grytor
Låt lergrytan liggai blöt några timmarinnan den används. Den kan annars spricka. Blanda puré, vinäger, enbär, vitpeppar och olja till en marinad och lägg i en plastpåse
Men nu är det höst och jag blev sugen på att laga vildsvin, så jag tog jag en tripptill Skånska Vilt, för att köpa vildsvinsbog och fick då möta en sugga och hennes ungar på ganska nära håll
Bolognese på viltkött. Ja, så är det ju då som bekant alla hjärtans dag i morgon (eller idag beroende på när du läser detta) och kanske behövs det liteinspirationtill en god middag att bjuda på någon du hjärtar
Förvara mörkt och torrt i en ren glasburk med lock. Saltet håller iminst ett år. BacktimjanBjörklövGranbarrGranskott (se till att du har markägarens tillstånd att plocka granskott)JordrevaKungsmyntaNässlorRosenbladRöllekaSpansk körvelTallbarr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.