Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Blanda sallad, tomater, rödlök och gurka. Toppa med avokado, räkor och ägg. 1 avokado, i klyftor. 2 tomater, i klyftor. 2 kokta ägg, i klyftor. 1 avokado, i klyftor. 2 tomater, i klyftor. 2 kokta ägg, i klyftor
Jag gjorde det enkelt och tog en köpt majonnäs, Kavli har en riktigt god som dessutom är KRAVmärkt. Om Du, som jag, blir riktigt sugen på en Grillkorv med Räksallad ibland, så är det här det optimala alternativet
Skölj och dela tomaterna, skiva salladslök, selleri och gurka. Lägg upp och blanda sallad, tomater, salladslök, selleri, gurka, sparris, dill och solrosskott i en salladsskål strax före servering
Skala räkorna och lägg i salladen eller toppa varje portion sallad med räkor. Räksalladen passar förstås lika bra mitt i veckan eller som fredagsgott som det blev hos oss, tjejerna verkligen älskar räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.