Ingredienser Portioner: 8 500 g oskalade räkor 2 tomater 1 klyfta citron några blad färsk koriander några dillkvistar salt färskmalen svartpeppar 1 dl matlagningsyoghurt några droppar tabasco 1 tsk chilisås Brödkrutonger 2 baguetter olivolja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 500 g Oskalade räkor 1 st Avokado 2 st Ägg Isbergssallad 2 st Tomater 1/2 Gurka 1 st Citron Vitlöksdressing 1 dl crème fraiche 1/2 dl Majonnäs 1/2 dl Vispgrädde 1/2 st Vitlöksklyfta salt och peppar
Ingredienser 1 burk tonfisk i vatten 100 g delade kokta färskpotatisar 2 hårdkokta ägg 100 g körsbärstomater 6 klyftade rädisor 50 g strimlade salladsärter 4 blad romansallad ½ skivad rödlök 10 svarta oliver Dressing
När syrran var på besök , så gjorde jag en räksallad som vi kunde ha till frukosten. Det är så mycket godare med en hemgjord räksallad, än de man köper på burk i affären
En hemmagjord Räksallad ,som skulle vara i en tunnbrödsrulle. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Räksallader är återkommande på den här bloggen. Lunchsallader tröttnar jag aldrig på. I veckorna blir de enkla, lighta och helt vegetariska varianter, men på helgen tycker jag att man kan lyxa till det
Skala räkorna och lägg dem i en skål i kylen. Skölj salladen och låt den rinna av. Lägg över salladen i plastpåsar och fyll påsarna med luft och förslut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.