Hade härliga Matjuntan på besök igår. Precis vad jag behövde. Livet stannade liksom upp lite i och med att Tim blev sjuk i julas och därefter har jag nästan stängt av allt vad socialt liv heter
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
Krossa cashewnötterna och fördela över salladen. Ringla dressingen över salladen. Koka mathavre, i vatten och buljongtärning, enligt anvisningarna på förpackningen
Att göra egen coleslaw var faktiskt betydligt enklare än vad jag hade tänkt mig och dessutom ett väldigt bra alternativ till sås, som dessutom gör att man får i sig lite extra grönsaker
Blanda ihop dressingen och montera salladen. Biffsallad med rostad paprika och dijondressing1 portca 100 g flankstek (eller annant nötkött)0,5 rostad paprika1 avocadospenatgurkatomatDressing