1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 huvud isbergssallad 1 grillad kyckling 100 g rädisor 2 avokado 2 dl Kvibille® cheddar riven 1 dl valnötter Currydressing 2 dl Arla Köket® matyoghurt 2 tsk curry ¼ tsk salt 1 surdegsbrödGör så här Bryt salladen i grova bitar och skölj den. Bena ur kycklingen och skär den i mindre bitar. Skölj och skär rädisorna i klyftor. Dela, gröp ur och skär avokadon i mindre bitar. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Servera salladen med dressing och bröd.
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 500 g Oskalade räkor 1 st Avokado 2 st Ägg Isbergssallad 2 st Tomater 1/2 Gurka 1 st Citron Vitlöksdressing 1 dl crème fraiche 1/2 dl Majonnäs 1/2 dl Vispgrädde 1/2 st Vitlöksklyfta salt och peppar
Ingredienser Portioner. 8 500 g oskalade räkor 2 tomater 1 klyfta citron några blad färsk koriander några dillkvistar salt färskmalen svartpeppar 1 dl matlagningsyoghurt några droppar tabasco 1 tsk chilisås Brödkrutonger 2 baguetter olivolja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Så här innan jul gillar jag det enkla i matväg, och nu när jag inte ska "sjåa" så mycket, då blir det här en härlig lågkolhydratsallad som är en rätt som är lätt som en plätt
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.