Räk- och färskosttårta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tårtbotten
  • 1 st mjukt bröd (t.ex. Hönökaka)
  •  
  • Fyllning
  • 4 gelatinblad
  • 500 g kesella (10%)
  • 300 g pepparrotscantadou
  • 500 g Abba Kusträkor*
  • 1 äpple
  • finstrimlat
  • ½ squash
  • finstrimlad
  • 1/3 purjolök
  • strimlad
  • 1 citron
  • saft och rivet skal
  • 125 g Abba Caviar Ishavsrom
  • Salt
  •  
  • Topping
  • ½ l grönsaker efter säsong (t.ex. rädisa
  • sparris
  • gurka
  • lime)
  • Några extra räkor eller ishavsrom
  • Ev. örtolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.