En maträtt som vi har saknat sedan vi slutade äta kyckling är chicken ála king, denna gryta som är så enkel och snabb (tillagningen tar knappt en halvtimme) men ändå så god
Dela minimajsen i mindre bitar. När löken är mjuk, häll i quorn och låt den bli färdig. Hacka löken och fräs den i en gryta tillsammans med en klick smör
Skär kyckling- eller kalkonbröstet i tärningar och fräs olja i en stor gryta. Tillsätt också riset och när det är glasklart hälls den sparade vätskan, tomatpurèn och buljongen i
Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan
Lägg alltsamman i en gryta och låt koka upp ,låt puttra tills kycklingen är klar. Hacka löken, lägg alltsammans i en stor skål eller gryta, häll på ketchup manis och curry pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.