Ta ungefär en matsked creme fraiche och tryck in i paprikafyllningen på var och en av paprikorna. Krydda, och skär eventuellt borttagna delar av paprikan i småbitar och rör ner i fyllningen
Lägg grönsakerna bredvid. Servera med grönsaker och potatis eller ris. smaksatt. 2 dl frysta grönsaker. Lägg det tinade fiskblocket i en liten ugnsform
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Här har jag en bas på linser och mathavre och det går att smaksatta på massor med olika sätt
• Under tiden som paprika får gosa i ugnen kan du laga köttfärssåsen. Dessutom är paprika som en vitaminbomb som överträffar både apelsin och citron vad det gäller C-vitaminhalten
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö över osten. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Blanda färs, salt, peppar och vitlök. Fyll paprikorna med färsen och täck dem med paprikalocken. Skär av ett lock, där stjälken sitter, på paprikorna och ta bort kärnorna, men låt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.