Jag skulle egentligen haft semester från och med den här veckan, men har en del kvar att göra på jobbet så imorgon ska jag försöka bli klar med det mesta
rejät med persilja. Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. Jag valde att steka med potatisklyftor och morotsstavar och fick på så vis allt i samma form
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 500 g innanlår 10 potatisar 4 gula lökar 2 msk smör eller margarin salt vitpeppar 1 lagerblad 1 tsk timjan 2 dl vatten eller buljong 1 flaska mörkt öl (33 cl) persilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Servera ihop med klyftpotatis eller fullkornsris. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.