Blanda mandelmjöl och bakpulver och vänd ned i äggpöset med luftiga tag. Jag har sedan dess hunnit göra kakan ytterligare en gång, då med kokosflingor i stället för vit choklad eftersom jag hade slut på den
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Har i veckan ätit den både som middag och då med vispad grädde och hallon. Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag
Vispa ihop ägg och råsocker pösigt med elvisp. Mixa det till en puré, lättast med handmixer. Lägg halvorna med snittsidan ner på en bakplåtspappersklädd plåt
Den är lika perfekt som tårtfyllning gärna tillsammansmed t ex jordgubbsmousse i en god tårta. Jag tänkte dela med mig av en riktigt god efterrätt eller om ni hellre vill det, som tårtfyllning
Häll det sedan i en tunn stråle ner i kastrullen med rabarberblandningen. 1Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i rabarbern och låt sjuda i ca 5 minuter. 1Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör om. 1Servera krämen med mjölk och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.