Pumpapaj till efterrätt med ingefära, muskot och svartpeppar
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajfyllning
  • 600 g pumpa, skalad och urkärnad (halloweenpumpa)
  • 2 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 msk muskot
  • 5 st ägg
  • 1 dl grädde
  •  
  • Pajdeg
  • 250 g mjöl (cirka 4 dl)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk råsocker
  • 175 g smör
  • 2 msk vatten
  •  
  • Topping
  • 1,5 msk malen ingefära
  • 1,5 msk malen muskot
  • 1 msk nymalen svartpeppar
  • vaniljglass, vispad grädde eller creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.