Rabarber - Recept och inspiration till somriga efterrätter
www.lyckasmedmat.se
www.lyckasmedmat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 14 dl vatten
  • 11 1/5 dl strösocker
  • 12-3 msk potatismjölSkär rabarbern i mindre bitar, ca 1 cm.
  • 1 Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i rabarbern och låt sjuda i ca 5 minuter.
  • 1 Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör om. Häll det sedan i en tunn stråle ner i kastrullen med rabarberblandningen. Rör om hela tiden.
  • 1 Låt rabarberkrämen koka upp. Klart!
  • 1 Servera krämen med mjölk och jordgubbar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.