Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Riv ner hela köttbiten med gaffel, blanda med marinaden och smakaavmed salt och peppar. Det är klart när du kan ”dra” isär köttet med hjälp av en gaffel
Vilket är ditt favoritrecept på pulledpork. Som ni ju kanske redan vet är det ”äppelvecka” den här veckan på bloggen och idag är det dags att dra fram en gammal favorit
Smakaav den med soya, socker eller mer lime. Sila av buljongen ner i en liten kastrull. Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket
Smaksätt köttet som du själv vill egentligen – det går att variera på en hel massa olika sätt. Nu är det äntligen dags för pulledpork som jag hintat om i flera dagar
Dra isär köttet med en gaffel. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Oftast serverar jag pulledporkmed sallad och kebabsås. Rör ner lite av skyn från grytan i det dragna köttet så att det inte blir så torrt och dessutom får köttet god smak från skyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.