Pulledporkpå fläsklägg med tomatsalsa, guacamole, gräddfil och sallad i pitabröd. Fläsklägg med marockanska kryddor serverad som pulledpork med guacamole, tomatsalsa, gräddfil och sallad i hembakat pitabröd
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. skinkstek av gris½ dl olivolja½ dl ketchup1 msk rödvinvinäger2 msk farinsocker1 msk brynt lökfond1 tsk harissapasta4 vitlöksklyftor, pressade1 tsk spiskummin1 msk grillkryddasalt och pepparkrydda eller nymalen svartpepparSätt ugnen på 125°
Det har cirkulerat runt en del recept påpulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Lägg köttet i formen och häll på vätskan. Pulledpork. Sätt ugnen på 125 grader. Sätt ugnen på 225 grader. Krossa alla hela kryddor i en mortel och blanda med muscovadosugar och de malda kryddorna till en rub
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.