salt, persillade, vitlökspulver1. Mixa gul lök och vitlök tillsammans med apelsinjuice, tomatpuré och hickorysås. Smaka av med kryddor och socker. Om den tillagade julskinkan har griljering, skrapa bort den först. Trasa skinkan och lägg ut köttet i en ugnsfast form. Blanda med såsen. Sätt ugnen på 125°C och ställ in formen i cirka 1 timme.
12. Rör
ihop creme fraiche med kryddor. Skölj bönorna, skiva upp salladslök och tärna paprika och avocado. Lägg ut tortillabröden och skeda ut köttet. Strössla över grönsaker och bönor och ringla över sås. Snurra ihop wrapsen och servera.
Kvällens middag igår bestod avpulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Skölj av köttet med vatten och knid in rikligt flingsalt, chilipulver och svartpeppar runt om köttet
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Det är klart när du kan ”dra” isär köttet med hjälp av en gaffel. Riv ner hela köttbiten med gaffel, blanda med marinaden och smaka av med salt och peppar
Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är denna pulledpork, eller vad säger ni. Åhhh vilken ”marinad” till porken jag hittade på med ännu en av mina nyfunna kryddor från Oli & Vinegar
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.