Men jag har sagt det förut, vad spelar det för roll om det sköter sig själv på spisen eller i ugnen. 2 portionsbröd per person, t ex minibaguette,källarfranska, eller tortilla bröd1 rödlök, fint strimlad1 burk tomatsalsa (300 g)1 burk majs (340 g)3 dl gräddfilSätt ugnen på 125°C
Fick mersmak för Pulledpork efter helgens middag hos vänner i Glommen. Jag har lovat mig själv att inte köpa hem mer kött, kyckling, köttfärs eller bröd
En helt vanlig stek av antingen nöt ellergris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags
PulledPork. PulledPork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. 1 msk socker av något slag typ farinsocker eller flytande honung. 1 msk socker av något slag typ farinsocker eller flytande honung
Man kan alltså även använda sig av hel fläskkarré, fläskbog eller högrev. Jag har suktat efter dragengris ett bra tag, och så äntligen fick jag tummen ur att faktiskt laga det
Tillsätt schalottenlök, selleri, vitlök och ingefära i smöret i någon minut utan att det bränns. Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa
Smaka av, behövs det kryddas upp mer, smaksätt ex med mer grillkrydda, harissa eller vad som önskas. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.